Best service

herstelwerken

Onze dakdekkers helpen u daar graag bij het voorkomen van herstelwerkzaamheden dmv een gratis dakinspectie maar wanneer nodig kunnen wij natuurlijk ook herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Onze kundige dakdekkers inspecteren uw dak of daken om te voorkomen dat er in de toekomst problemen zoals lekkages op zullen treden. Zij zullen hierbij het gehele dak controleren op zwakke plekken. U krijgt van ons een rapportage van de dakinspectie te zien waarin de staat van dak wordt beschreven.
Hierin hebben wij ook de taken beschreven die wij gaan uitvoeren om uw dak weer in perfecte staat te brengen. Omdat wij weten dat niet ieder dak hetzelfde is, stemmen wij onze onderhoudsinspectie af op uw wensen en de staat van uw dak. Bij een vrij nieuw dak zullen er waarschijnlijk minder aandachtspunten zijn dan bij een verouderd dak. Wij houden daarom altijd rekening met uw wensen en behoeften.

Wees er op tijd bij

Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is. Tegenwoordig merkt u vanwege de uitstekende isolatie van uw dak vaak niet direct zelf op dat problemen zijn. Zelfs algen of mos kunnen voor onverwachte beschadigingen aan uw dak zorgen; het vocht dat hierin is opgeslagen zal in de winter bevriezen en zo de kwaliteit van uw dakpannen aantasten. Dit kan u voorkomen door uw dak tijdig schoon te laten maken en een beschermende dakcoating te plaatsen. Door uw dak jaarlijks te laten checken op zwakke plekken kan dit alles voorkomen worden. Wanneer wij een dakinspectie uitvoeren, letten wij op de staat van verschillende dakonderdelen:

  • Schoorsteen
  • Dakpannen en dakgoten
  • Regenpijpen
  • Boeidelen

Windveren

Juist bij deze onderdelen van het dak kunnen veel problemen worden voorkomen. Dakpannen kunnen bijvoorbeeld los komen te liggen waardoor er op een gegeven moment lekkages kunnen ontstaat. Of nog erger, dakpannen kunnen van het dak af vallen en zo op de grond veel schade aanrichten. Zelfs binnen in uw gebouw kunnen problemen zoals vocht en schimmel op muren worden voorkomen door uw dak tijdig te laten controleren. Al deze zaken zullen bij een dakinspectie aan het licht komen en waar mogelijk direct worden verholpen door onze gekwalificeerde dakdekkers.

Wat zijn de dak reparatie kosten?

Als u een dak reparatie wilt laten uitvoeren wilt u natuurlijk weten wat het repareren dak u gaat kosten. Na het uitvoeren van de gratis inspectie, brengen wij u alle dak reparatie kosten op een rij. Met deze offerte weet u gelijk waar u aan toe bent en vallen de dak reparatie kosten achteraf niet flink tegen.
Door een tijdige inspectie uit te laten voeren, kan een dakreparatie vaak best meevallen. Kleine gebreken kunnen normaal leiden tot grotere problemen, waardoor een dakreparatie ineens een ingrijpend proces kan zijn. Wacht dus niet te lang en bel ons voor een afspraak.