Dakservice Kolen is een professionele dakdekker in de regio van Utrecht. Wij lossen dak lekkages op en voeren gratis dakinspecties uit. Schakel de hulp in van Dakdekker Utrecht. U bent verzekerd van de beste dakdekker! Binnen 24 uur zijn we ter plaatse.

Neem direct contact op via: 030-2272359.

GRATIS DAKINSPECTIE DOOR DÉ DAKDEKKER UIT UTRECHT

Dakservice Kolen is uw betrouwbare partner voor het uitvoeren van alle soorten voorkomende dakwerkzaamheden. Van dakrenovatie tot lekkages en dakinspecties tot herstelwerken. Maak kennis met ons via een gratis dakinspectie en weet direct de status van uw dak.

TOTAALPAKKET AAN DAKWERKZAAMHEDEN IN UTRECHT

Dakservice Kolen biedt u een totaalpakket aan dakwerkzaamheden aan, waardoor u volledig wordt ontzorgd. De specialisten van Dakservice Kolen doen het werk. Als VCA gespecialiseerd bedrijf zorgt Dakservice Kolen voor adequate oplossingen voor lekkages aan uw dak, maar wij verzorgen ook dakrenovaties en dakinspecties.

DAKINSPECTIES, DAK LEKKAGES EN DAKRENOVATIES

Dakservice Kolen lost de meest voorkomende dakwerkzaamheden adequaat en snel op. Met vestigingen door heel Nederland, zijn we binnen 24 uur beschikbaar in Utrecht. Als dakdekker weten we alles af van een schuin dak, plat dak, dakisolatie en dakpannen. Geen klus is te gek voor ons gespecialiseerde team. Direct een afspraak maken of meer weten? Bel met ons via: 030-2272359.

DE REDENEN OM TE KIEZEN VOOR DAKSERVICE KOLEN

Wij onderscheiden ons als dakdekker in Utrecht door ons brede aanbod aan diensten. Maak gebruik van onze gratis dakinspectie. Of vertrouw op onze jarenlange ervaring in het oplossen van dak lekkages, inspecties, renovaties of herstelwerken.

  • Met 12 vestigingen door Nederland altijd dicht in de buurt.
  • Altijd gratis een dakinspectie.
  • 10 jaar garantie op alle dakwerkzaamheden.
  • Gespecialiseerd in pannen daken, platte daken en het oplossen van daklekkages.

Direct hulp bij een lekkage aan uw dak

Woont u in Utrecht en heeft u een lekkage aan uw dak? Bel direct met de specialisten van Dakservice Kolen via: 030-2272359. Wij helpen u direct verder. Het is belangrijk om een lekkage aan uw dak snel op te lossen. De dakdekkers van Dakservice Kolen uit Utrecht lossen snel uw lekkage op en zorgen ervoor dat het niet nog meer schade aanricht.

Lees meer

CONTACT OPNEMEN

Neem gemakkelijk en snel contact op met de dakdekkers van Dakservice Kolen uit Utrecht. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel direct.

Bel direct 030-2272359

DIRECT CONTACT OPNEMEN