Dakservice Kolen is uw specialist op het dak in Leiden. Wij zijn gespecialiseerd in daklekkages, pannen daken, platte daken, schoorsteen renovaties en rookkanalen. Dakservice Kolen lost snel en vakkundig op, de dakdekker Leiden. Eerst behoefte aan een gratis dakinspectie? Vraag direct een afspraak aan. Binnen 24 uur heeft u reactie.

Professionele dakdekkers uit Leiden

Dakservice Kolen is met 12 locaties door Nederland altijd dicht in de buurt. Onze dakdekkers uit Leiden kunnen u helpen met alle voorkomende dakwerkzaamheden. Onze dakdekkers uit Leiden weten raad met alle soorten dakbedekking voor platte daken, maar lossen ook daklekkages op of renoveren dakwerken. Dakservice Kolen is de dakdekker in Leiden: scherp geprijsd, de beste vakmensen en hoogwaardige materialen.

De juiste dakbedekking voor uw woning in Leiden

Dakservice Kolen voorziet uw woning in Leiden van de juiste dakbedekking voor platte daken. Ook met schuine daken of pannen daken weten wij raad. Onze dakdekkers staan voor u klaar. Wij verzorgen een duurzame oplossing voor uw dak, zodat u weer een tijd vooruit kunt.

  • Altijd dicht in de buurt.
  • Altijd gratis een dakinspectie.
  • Van aanvraag tot nazorg ontzorgd.
  • Professionele dakdekkers voor uiteenlopende werkzaamheden.

Dakdekker nodig?

Heeft u nieuwe dakbedekking nodig, een daklekkage of onderhoud nodig aan uw dak? Neem contact op met de vakmensen van Dakservice Kolen. U kunt ons direct bereiken via: 071-2032396.

Lees meer

CONTACT OPNEMEN

Neem gemakkelijk en snel contact op met de dakdekkers van Dakservice Kolen uit Leiden. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel direct.

Bel direct 071-2032396

DIRECT CONTACT OPNEMEN