Een dakdekker Amsterdam nodig? Neem direct en snel contact op met Dakservice Kolen via: 020-2440438. Dakservice Kolen heeft de beste dakdekkers in dienst die daklekkages in Amsterdam vakkundig oplossen. Maar ook voor alle andere voorkomende dakwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Betrokken partner voor dakwerkzaamheden in Amsterdam

Dakservice Kolen is uw professionele partner voor alle voorkomende soorten dakwerzaamheden in Amsterdam. Schakel onze hulp in, wij verzekeren u van de beste hulp bij dakwerzaamheden.

Zo garanderen wij dat wij binnen 24 uur ter plaatse zijn voor reparatie van een daklekkage. Eerst kennismaken met onze diensten of bent u benieuwd naar de huidige status van uw dak? Vraag een gratis dakinspectie aan. Wij leveren u een gespecificeerd fotorapport met offerte aan.

Als dakdekker uit Amsterdam zijn we VCA gecertificeerd. Dit betekent dat we volgens alle geldende veiligheids,- gezondheids- en mileu-eisen ons werk uitvoeren. Dakservice Kolen biedt daarnaast 10 jaar garantie op alle werkzaamheden.

Direct uw daklekkage opgelost

Bel met de specialisten van Dakservice Kolen via: 020-2440438. Onze vakmannen inventariseren het probleem. We komen langs om uw daklekkage snel en vakkundig op te lossen. Tegen een scherpe prijs. We sturen binnen 24 uur iemand bij uw woning in Amsterdam langs. Bij noodgevallen lossen we uw probleem direct op en anders maken we een offerte op maat.

De dakdekkers van Dakservice Kolen gebruiken geavanceerde systemen om lekken op te sporen. Zo kunnen we kostenbesparend werken. Hak- en breekwerk wordt overbodig gemaakt. Daar komt bij dat we binnen korte tijd het lek opsporen. Snel en efficient lekkages aan daken oplossen, daar staat Dakservice Kolen voor.

Dakdekker Amsterdam: dakbedekking, daklekkages en schoorsteen renovaties

Met meer dan 30 jaar ervaring kan Dakservice Kolen zich een echte gespecialiseerde dakdekker noemen. Maak kennis met onze dienstverlening door een gratis dakinspectie aan te vragen. We komen deze kostenloos uitvoeren bij uw woning in Amsterdam. U krijgt bij oplevering een vrijblijvende offerte en fotorapportage tot uw beschikking. 

Dakdekker nodig? Bel Dakservice Kolen

Met 12 vestigingen door het hele land is Dakservice Kolen altijd dicht in de buurt. Onze medewerkers in Amsterdam en omgeving helpen u graag verder. Neem snel contact op via: 020-2440438. Dakservice Kolen rekent geen voorrijkosten en wij werken uitsluitend met betrouwbare vakmannen.

Lees meer

CONTACT OPNEMEN

Neem gemakkelijk en snel contact op met de dakdekkers van Dakservice Kolen uit Amsterdam. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel direct.

Bel direct 020-2440438

DIRECT CONTACT OPNEMEN