Dakwerk renovaties

Waarom is dakrenovatie nodig?
Door kleine beschadigingen aan het dak direct te ontdekken en te repareren, worden lekkages, complete dak renovaties of andere schade voorkomen. En zullen de dakrenovatie kosten beperkt blijven. Dakonderhoud is belangrijk voor alle soorten daken, of het nu gaat om een oud huis of om een nieuwbouwwoning. Wij kunnen elk dak renoveren! Dakservice Kolen  heeft namelijk meer dan 30 jaar ervaring in het onderhouden en dak renoveren van onder meer platte daken, dak renovatie hellende daken en dak renovatie bij zadeldaken. We adviseren u graag over de mogelijkheden, zoals het schoonmaken en impregneren van dakpannen, het aanbrengen van dakbedekking, dak renoveren of schoorsteenrenovatie.
Neem contact met ons op over dakrenovatie prijzen en krijg alle dakrenovatie kosten op een rijtje. De inspectie van het dak krijgt u gratis van ons. De dakrenovatie prijzen verschillen per dak omdat niet ieder dak hetzelfde is. En zo kan er verschil zitten in de kosten dakrenovatie van u tegenover de kosten dakrenovatie van bijvoorbeeld uw buren.
Stel een renovatie dak niet te lang uit, zeker wanneer het weer slechter wordt! Wanneer u stormschade dak heeft is het noodzakelijk dit zo spoedig mogelijk te verhelpen. Ook kunnen wij u helpen wanneer de storm uw dakgoot heeft ontzet. Wij van Dakservice Kolen  helpen u graag met uw dakgoten reparatie. Als een renovatie dak op tijd wordt gedaan blijven de kosten bij het compleet renoveren dak uit. Wacht niet te lang met het renoveren dak en kom in contact met Dakservice Kolen .

De voordelen van een dakrenovatie

 • Geen kans op lekkage
 • Geen kans op poreuze pannen
 • Geen kans op losliggende pannen
 • Geen kans meer op schimmelvorming en optrekkend vocht
 • Geen kosten van een compleet nieuw dak

Wat doen wij bij een dakrenovatie?

 • Gratis dakinspectie
 • Vervangen van dakpannen(alle soorten)
 • Waar nodig vervangen van zinkwerk
 • Nokvorsten en kantpannen afsmeren met flexim kunststof dakmortel
 • Dak verzegelen en waterafstotend maken d.m.v. impregnant

Dakisolatie

Warme lucht stijgt op en gaat zonder goede dakisolatie verloren. Het is daarom juist in uw daken van belang om een goede isolatie te hebben. Dit zal voor een flinke besparing van uw energiekosten zorgen. Dakisolatie is niet alleen in de winter, maar zeker ook in de zomer erg handig. In de winter houdt het de warmte in huis vast, terwijl het in de zomer de hitte buiten juist tegenhoudt. Zo heeft u het hele jaar door dus profijt van een goede dakisolatie.
Ook de overheid ziet de voordelen van dakisolatie in en stimuleert consumenten door middel van voordelige subsidies om dakisolatie in huizen te laten installeren. U kunt deze subsidies via uw gemeente aanvragen. Wilt u weten hoe dat voor uw gemeente werkt? Kijk dan op www.energiesubsidiewijzer.nl voor meer informatie.

SubsidieVogeloverlast

Schoorsteenkanalen dienen doorgaans eenmaal per jaar gecontroleerd te worden op vogelnesten.

Schoorsteenkanalen dienen doorgaans eenmaal per jaar gecontroleerd te worden op vogelnesten. Ook andere oorzaken van een verstopping of schoorsteenbrand worden tijdens een dergelijke controle naar boven gehaald. Blijkt na de controle dat u een vogelnest in uw schoorsteen heeft, dan gaan we deze verwijderen.
Voordat we dit daadwerkelijk gaan doen, zullen we eerst de werkwijze met u bespreken. Waarom kunt u een vogelnest niet laten zitten? Het nest kan namelijk een verstopping veroorzaken. Dit kan vervolgens leiden tot een schoorsteenbrand.
Door middel van nestboren wordt het vogelnest verwijderd. Vaak is het zo dat er meerdere nesten op elkaar liggen, wanneer vogels al langere tijd in uw schoorsteen komen. Hoe lang het precies duurt om een nest te verwijderen is onder meer hiervan afhankelijk. We maken gebruik van een uurtarief. U weet dan ook zeker dat we kwaliteit leveren. Na het weghalen van een vogelnest is het aan te raden om een kap op de schoorsteen te plaatsen. Hierdoor kunnen de vogels niet meer terugkomen. Nestelen de vogels zich onder uw dakpannen? Dan kunnen we dakvoetprofielen plaatsen aan de onderkant van het dakbeschot. Dit verschijnsel kan namelijk voor problemen aan het dak zorgen. Ze pikken de isolatie weg. Daarnaast nestelen ze zich in het dakbeschot. Dit kan schimmels en houtrot als gevolg hebben. Als u de vogels laat zitten, dan kan het voorkomen dat ze een nóg groter deel van het dak gaan gebruiken.
Waarom vogelwering plaatsen?

Onze specialisten adviseren u graag over vogelwering plaatsen. Bij huizen ouder dan tien jaar nestelen zich dikwijls vogels onder de eerste pannen laag. Denk hierbij aan de stankoverlast, ontlasting- rottende kadavers etc.
Maar uiteraard ook aan schimmels en uiteindelijk het aantasten van uw constructieve hout laag.
Ook heeft dit uiteindelijk zijn weerslag op de isolatie en stookkosten. Voorkom deze problemen en laat een volgelwering plaatsen.

Voordelen van complete vogelwering

 • Geen overlast van vogels meer
 • Geen kans op vochtproblemen door opspattend regenwater
 • Geen kans op ongedierte
 • Geen hogere stookkosten

Wat ondernemen wij bij het plaatsen van vogelwering?

 • Wij halen de eerste rij pannen weg
 • Verwijderen vogelnesten en ongedierte
 • Vogelwering wordt geplaatst
 • 10 jaar garantie