Daklekkages oplossen

DakserviceKolen: specialist in daklekkages

In het geval van een daklekkage is het lastig om de oorzaak te achterhalen. Dakservicekolen heeft ruim 30 jaar ervaring en kennis om uw daklekkage snel en deskundig op te sporen en te repareren. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen en een afspraak maken. Voorkom dat de lekkage nog meer schade aanricht!

Zowel particulieren als bedrijven

Dakservicekolen is zowel bedrijven als particulieren van dienst. Daarnaast werken wij met regelmaat voor de woningbouw, monumenten en VVE stichtingen.

Hoe we te werk gaan
U kunt ons bellen wanneer u een lekkage heeft. We sturen dan binnen 24 uur iemand bij u langs om het probleem te beoordelen. We maken bij u dan direct een offerte op maat op en als een noodoplossing vereist blijkt, wordt deze voor u gemaakt. Bij noodgevallen kunnen we het probleem direct oplossen.
Doordat wij geavanceerde systemen gebruiken om lekken op te sporen kunnen wij kostenbesparend te werk gaan. Hak- en breekwerk wordt namelijk overbodig gemaakt. Daar komt bij dat we binnen korte tijd het lek opsporen.

Advies op maat

Voordat we met onze werkzaamheden beginnen, zullen we samen met u al onze bevindingen bespreken. Het komt namelijk wel eens voor dat er meer schade blijkt te zijn dan de bewoner vooraf had ingeschat. Dan is het wel zo fijn om te weten waar u aan toe bent. Neem snel even contact met ons op voor een offerte op maat of voor deskundig advies

  • Direct hulp bij dak problemen: wij zijn 24/7 bereikbaar.
  • Onze vakmannen werken alleen met hoogwaardige materialen.
  • Met onze jarenlange ervaring is kwaliteit gegarandeerd.
  • Kwaliteitswerk tegen scherpe prijzen.
  • Betrouwbaar. ‘Afspraak is afspraak’
Daklekkage oplossen

Bij een daklekkage neemt u met spoed contact op met Dakservice kolen Of u nu een daklekkage wilt laten opsporen of oplossen, uw dak wilt renoveren of wanneer een reparatie aan uw pannendak noodzakelijk is: bij Dakservicekolen verzorgen we het graag voor u. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, dan komt een van onze dakspecialisten bij u langs om uw daklekkage te verhelpen en op te lossen

Dak lekkage met spoed laten verhelpen

Wij beschikken over ruim 30 jaar ervaring met uiteenlopende dakwerkzaamheden, waaronder het oplossen van een dak lekkage. Door de jaren heen is er veel veranderd maar bij Dakservicekolen volgen we de trends op de voet waardoor we u kunnen voorzien van een perfect dak inclusief verzekeringen en garanties. Wij maken namelijk gebruik van de nieuwste apparatuur tijdens bijvoorbeeld het opsporen van daklekkage op uw pannendak. Hierdoor kunnen we de oorzaak van daklekkage snel vinden en uw probleem een stuk sneller oplossen. Ook heeft dakservicekoken alleen gecertificeerd personeel in dienst en werkt het met de beste materialen. Hierdoor kunnen we een mooie garantie bieden na het verhelpen van uw daklekkage.

Voorkomen is beter dan verhelpen

Bij dakservicekolen zijn we gespecialiseerd in het opsporen van daklekkage aan uw pannendak en platte dak. Mochten we iets hebben gevonden, verhelpen we uw daklekkage uiteraard met spoed. Echter zijn wij van mening dat voorkomen altijd beter is dan verhelpen. Om ongemakken in de toekomst te voorkomen raden wij u dan ook aan uw dak regelmatig te laten controleren door een van onze vakkundige medewerkers. Zo blijft uw dak in een uitstekende conditie en kunt u vervelende ongemakken zoals een dak lekkage van tevoren voorkomen, in plaats van later te verhelpen!

Neem direct contact op

Of u nu een nieuw pannendak wilt laten aanleggen, een dak wilt laten renoveren of een dak lekkage wilt laten opsporen die met spoed moet worden opgelost, bij ons bent u aan het goede adres! In het geval van lekkages kunt u direct contact met ons op nemen via het telefoonnummer: 073-2032577 . U kunt via dit telefoonnummer ook altijd gratis een offerte aanvragen, hierdoor kunt u van tevoren al een schatting maken van de kosten die het oplossen van uw dak lekkage met zich mee brengt