Dakservice Kolen is de gespecialiseerde dakdekker uit Zoetermeer. Voor gratis dakinspecties en reparatie van daklekkages kunt u bij ons terecht. Bel direct 079-2033164 voor meer informatie of een gratis offerte.

Plat dak reparatie in Zoetermeer

Dakservice Kolen verzorgt reparaties aan platte daken, schuine daken en pannen daken in Zoetermeer. Wij repareren een plat dak volgens een vaste werkwijze. Bij de samenstelling van een plat dak wordt vaak bitumen gebruikt. Dit heeft een aantal eigenschappen, waardoor het geliefd is als dakbedekking. Onze dakspecialisten lichten graag de unieke eigenschappen in een persoonlijk gesprek toe.

Dakbedekking onderhoud

Dakbedekking periodiek laten controleren zorgt ervoor dat u op de lange termijn niet voor grote verrassingen komt te staan. Soms is een grotere reparatie of renovatie noodzakelijk om grotere schade en kosten te voorkomen. Laat dit gerust over aan de vakmannen van Dakservice Kolen. Ook kunt u altijd een gratis dakinspectie aanvragen.

Vaak komt men er te laat achter dat een dak gerepareerd moet worden. Schakel daarom de dakekkers van Dakservice Kolen uit Zoetermeer in. Wij voorzien u van eerlijk advies en de beste prijs.

Daklekkages oplossen

Wij repareren al jaren platte daken en lossen daklekkages op. Een daklekkage kan beter voorkomen worden dan genezen. Maar soms ontkomt u er niet aan, door verborgen gebreken. Door onze verschillende servicelocaties door het hele land kunnen we snel een daklekkage oplossen bij u in de buurt. Neem contact op met de dakspecialisten uit Zoetermeer. We helpen u graag verder.

Lees minder

CONTACT OPNEMEN

Neem gemakkelijk en snel contact op met de dakdekkers van Dakservice Kolen uit Zoetermeer. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel direct.

Bel direct 079-2033164

DIRECT CONTACT OPNEMEN