Door jarenlange ervaring kunt u bij de vakmannen van Dakservice Kolen terecht voor schoorsteen renovaties en reparaties. Voor een schoorsteenrenovatie klein of groot hebben wij passende oplossingen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de huidige status van uw dak of schoorsteen? Vraag dan een gratis dakinspectie aan. Geheel vrijblijvend bekijken we hoe uw dak eruit ziet en of er lekkages of gebreken aanwezig zijn of eraan zitten te komen. Zo kunt u gericht uw dak onderhouden. Wees er vroeg bij. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Schoorsteen renovatie

Een schoorsteen renovatie is vaak nodig bij oude schoorstenen. Deze schoorstenen lekken, zijn poreus en slecht onderhouden. Een schoorsteen renovatie biedt dan uitkomst. Uw complete schoorsteen wordt opnieuw opgebouwd.

Schoorsteen renovatie kosten

De kosten van een schoorsteen renovatie hangen af van de grootte en de onderhoudsstatus van uw schoorsteen. Schoorsteen renovatie kosten varieren tussen de 500 - 5000 euro,

Bij een schoorsteen renovatie worden alle voegen eruit gehakt en opnieuw geplaatst. De schoorsteen wordt schoon geborsteld of schoongespoten met een hogedrukreiniger. Vervolgens worden nieuwe voegen geplaatst en eventueel het loodwerk vervangen. Tevens wordt de bovenplaat van de schoorsteen opnieuw geëgaliseerd door middel van een kunstof dak coating.