Dakservice Kolen is gespecialiseerd in schoorsteen renovaties. Laat uw schoorsteen volledig renoveren of opnieuw voegen. Ook kunt u uiteraard bij ons terecht voor schoorsteenwerken en reparaties.

Voorkom problemen en laat uw schoorsteen renoveren

Wilt u uw schoorsteen laten renoveren? Bespaar op de kosten! De vakmannen van Dakservice Kolen renoveren schoorstenen met de beste materialen, tegen de scherpste prijs. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? We informeren u graag vrijblijvend over een schoorsteen renovatie en wat dit met zich meebrengt. Wij vinden het belangrijk om samen uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Zodat u weer jaren plezier heeft van uw prachtige woning!

Uw schoorsteen opnieuw voegen

Wij kunnen uw schoorsteen gevraagd opnieuw voegen. Door het opnieuw voegen van uw schoorsteen worden alle slechte voegen vervangen en staat uw schoorsteen weer zo stevig als een huis. Voorkom schade aan uw schoorsteen door hem regelmatig opnieuw te laten voegen. Door uw schoorsteen niet regelmatig opnieuw te laten voegen, loopt u het risico op lekkages en beschadigingen. Aangezien een schoorsteen weer en wind moet doorstaan, is het belangrijk dat hij goed wordt onderhouden.

Kies voor een complete schoorsteen renovatie

Is uw schoorsteen écht aan vervanging toe? Kies dan voor een complete schoorsteen renovatie. Bij een schoorsteen renovatie gaan onze vakmannen uitgebreid te werk. Kleine reparaties worden opgelost en grote werkzaamheden worden uitgevoerd. Uw schoorsteen verkeert na een schoorsteen renovatie weer in topstaat. Een schoorsteen renovatie omvat de volgende zaken:

  • Opnieuw voegen van uw schoorsteen.
  • Schoorsteen schoonborstelen.
  • Loodflappen vervangen.
  • Kappen op uw schoorsteen plaatsen tegen hagel en regeninslag.

Meer weten over een complete schoorsteen renovatie? Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Laat een gratis schoorsteen inspectie uitvoeren

Bent u benieuwd naar de huidige status van uw schoorsteen? Vraag dan geheel vrijblijvend een schoorsteen inspectie aan. Onze vakmannen gaan uw dak op en bekijken de huidige onderhoudssatus van uw schoorsteen. Ook kijken we of er op de korte- of lange termijn aandachtspunten zijn waar u rekening mee moet houden. Op het einde van een schoorsteen inspectie leveren we een uitgebreid fotorapport op met vrijblijvende offerte. U zit nergens aan vast!

Kies Dakservice Kolen voor het uitvoeren van een schoorsteen renovatie

De vakmannen van Dakservice Kolen weten als geen ander hoe ze kwalitatief een schoorsteen renovatie moeten uitvoeren. Zo kunt u weer jaren vooruit en bent u verzekerd van een sterke schoorsteen. Op schoorsteen renovaties geven wij 15 jaar garantie.