Dakservice Kolen is specialist in het uitvoeren van reparaties aan platte daken. De vakmannen van Dakservice Kolen houden zich voornamelijk bezig met bitumen dakbedekking. Bitumen is het materiaal dat wordt gebruikt bij het samenstellen of repareren van een plat dak. Bij een lekkage aan een plat dak is het belangrijk dat we de oorzaak snel achterhalen. Zo kunnen we efficiënt en snel uw plat dak repareren.

Reparatie plat dak

Mocht een reparatie van een plat dak nodig zijn, dan zijn lekkages of loslatende bitumen platen de meest voorkomende oorzaken. Onze vakmannen repareren een plat dak in korte tijd. Is er nood aan de man en moet er snel een lekkage opgelost worden? Maak dan gebruik van onze nooddiensten. Gevraagd voeren wij noodreparaties uit aan platte daken.

Het materiaal dat wij gebruiken voor reparaties aan platte daken is kwalitatief 470k bitumen. Dit materiaal heeft een KOMO-keurmerk. U bent dus verzekerd van de beste kwaliteit. Meer weten over de kwaliteit van onze dakbedekking? Bekijk dan deze pagina.

Opsporing van lekkages bij platte daken

De vakmannen van Dakservice Kolen zijn gespecialiseerd in lekdetectie. Dit betekent dat we van zowel binnen uit als van buiten af lekkages goed en snel kunnen opsporen. Lekdetectie zorgt ervoor dat we zonder hak- en breekwerk efficient lekkages vinden en kunnen oplossen.

Redenen om een lekkend plat dak snel te repareren

Hoe sneller u erbij bent, hoe meer schade en kosten u voorkomt. Andere redenen om een lekkend plat dak snel te repareren:

  • Voorkomt verdere beschadiging aan bijvoorbeeld uw houten dakbeschot.
  • Mogelijk kunnen ontstoppingen ontstaan.
  • De lekkage kan verder uw huis binnen dringen en schade aanrichten.

Onderhoud aan platte daken

Het is belangrijk om jaarlijks naar uw platte dak te laten kijken. Zo voorkomt u een reparatie aan uw platte dak. Door middel van een jaarlijkse dakinspectie bent u vroegtijdig op te hoogte van gebreken en onderhoud. Dit scheelt aanzienlijk in de onderhoudskosten.

Platte daken kunt u tegenwoordig goed op afschot krijgen. Vroeger was het vaak een probleem dat de afwatering op platte daken niet goed geregeld was. Dit zorgde vervolgens weer voor de nodige reparaties, schade en lekkages.

Bent u op zoek naar een geschikte partij om uw plat dak te repareren? Laat het over aan Dakservice Kolen. Wij staan voor alle voorkomende dakwerkzaamheden aan platte daken voor u klaar.