Voor het vervangen of repareren van uw pannendak bent u bij Dakservice Kolen aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring in het vervangen van pannen daken maar ook bitumen platte daken, kunnen wij u helpen.

Wij voeren een dakpan reparatie met uiterste precisie en professionaliteit uit. Onze vakmannen zorgen bij een dakpan reparative dat ze de juiste materialen en informatie over uw dak beschikbaar hebben.

Daarom gaat vooraf aan een dakreparatie ook vaak een gratis dakinspectie vooraf. Zo weet u exact wat er scheelt aan uw dak en heeft u en onze dakdekker direct inzicht in de status van uw pannendak.

Pannendak vervangen

Het renoveren of vervangen van een pannendak heeft enkele voordelen. Na het vervangen van een pannendak kunt u er weer jaren tegenaan en heeft u geen last meer van lekkages.

Onze vakmannen zijn altijd snel op locatie. Door onze landelijke dekking kunnen we een dakpan reparative of het renoveren van pannendaken snel inplannen.

Uiteraard kunnen we u ook voorzien van het gedeeltelijk vervangen van uw dakpannen. Vernieuw uw dak op kwetsbare plekken, zodat u kostbare lekkages voorkomt.

Pannen daken repareren

Een complete pannendak renovatie hoeft in het eerste opzicht nog niet nodig te zijn. Onze vakmannen kunnen gevraagd ook pannen daken repareren. Het renoveren van pannendaken kunnen we op korte termijn inplannen. Hierbij voeren we eerst een gratis dakinspectie uit, waarna we vervolgens uw dakpannen vervangen en zinkwerk nakijken. Nokvorsten en kantpannen nemen we ook onder handen. Tenslotte eindigen we met verzegeling van uw pannen dak en maken we uw dak compleet waterafstotend.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden van een pannendak renovatie. U mag natuurlijk altijd een gratis dakinspectie aanvragen. Geheel vrijblijvend, zonder voorrijkosten.

Renoveren pannendaken

Wenst u een complete pannendak renovatie? Ook hierbij kunnen we u helpen. Bij een pannendak renovatie gaan we grondig te werk. Uw complete pannendak wordt opnieuw opgebouwd en belangrijke punten worden bekeken. Een dakrenovatie stemmen we vanzelfsprekend af op uw wensen. Informeer naar de verschillende mogelijkheden van een dakrenovatie.