Daklekkage oplossen

Daklekkages oplossen

Wij  daklekkages oplossen op voor consumenten, VVE-corporaties, woningbouwstichtingen en bedrijven, dat is wat wij doen. Bij een daklekkage wordt eerst van binnenuit bekeken waar de lekkage zich bevindt. Vervolgens wordt vanaf de buitenkant de lekkage opgespoord. Dit kan op verschillende manieren worden opgelost: met behulp van vloeistof (lekdetectie) of door het volgen van de waterstromen/lekkage.

Hoe we te werk gaan bij een lekkage aan je dak?

Neem met een van onze monteurs in uw buurt contact op. We sturen vervolgens binnen 24 uur iemand bij u langs om uw daklekkage op te lossen. Bij noodreparaties zorgen we direct voor een passende (tijdelijke) oplossing. Na onze inspectie krijgt u een vrijblijvende offerte op maat. Dakservice Kolen gebruikt geavanceerde systemen om daklekkages op te lossen. Zo zijn we gespecialiseerd in lekdetectie en kunnen we zelfs de meest complexe lekkages oplossen. Dit is voor u kostenbesparend, omdat wij sneller in de tijd kunnen werken. Hak- en breekwerk wordt door deze technieken zoveel mogelijk overbodig gemaakt.

Advies op maat

Onze ervaring is dat een daklekkage omvangrijker kan zijn dan dat in eerste instantie blijkt. Daarom overleggen onze vakmannen altijd na inspectie met u de persoonlijke offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat het oplossen van de daklekkage gaat kosten. Neem contact op met een van onze dakdekkers bij u in de buurt. Wij voorzien u vrijblijvend van een passende offerte of deskundig advies!

  • Direct hulp bij dak problemen: wij zijn 24/7 bereikbaar.
  • Onze vakmannen werken alleen met hoogwaardige materialen.
  • Met onze jarenlange ervaring is kwaliteit gegarandeerd.
  • Kwaliteitswerk tegen scherpe prijzen.
  • Betrouwbaar: ‘afspraak is afspraak’

Het verbeteren van je dak

De kosten van een daklekkage hangen af van de omvang en complexiteit van een lekkage. Dit kan oplopen tot een paar duizend euro. Vandaar dat het extra belangrijk is om uw dak periodiek te laten controleren om zo op tijd bij eventuele lekkages te zijn. Een lekkage die zichtbaar wordt is vaak al langere tijd aanwezig en dit kan schade aanrichten aan de dakconstructie. Ook kan een lekkage een signaal zijn dat er meer aan de hand is en bijvoorbeeld het hele dak vernieuwd moet worden. In prijs kan een daklekkage oplossen dus enorm verschillen.

Lekkage verhelpen met spoed

De vakmannen van Dakservice Kolen beschikken over ruim 30 jaar ervaring in het oplossen van daklekkages. Voor zowel noodreparaties als kleine daklekkages hebben wij passende oplossingen. Bij Dakservice Kolen volgen wij de trends op de voet, waardoor we u kunnen voorzien van de beste oplossingen.

Onze vakmannen maken gebruik van de meest moderne apparatuur. Daarom geven wij ook jarenlange garantie op onze werkzaamheden. Het opsporen van daklekkages doen we – afhankelijk van de complexiteit – met vloeistoffen. Hiervoor zijn onze vakmannen speciaal opgeleid. Een daklekkage is opgelost in korte tijd, met hulp van de vakmannen van Dakservice Kolen. Onze medewerkers zijn allen gecertificeerd en goed opgeleid binnen hun vakgebied.

Voorkomen van waterschade

We weten hoe vervelend en stressvol een lekkage kan zijn. Daarom komen onze vakmannen altijd persoonlijk bij u langs om de lekkage te bekijken en de mogelijkheden te overleggen. Zo doen wij er alles aan om de lekkage zo goed mogelijk op te lossen. Of het nu een (tijdelijke) noodoplossing is of volledige reparatie of renovatie. Wij vragen eerlijke prijzen voor het uitvoeren van daklekkages. De zorgen die een daklekkage met zich mee kan brengen zijn al groot genoeg!

Lees meer