Dakservice Kolen is gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages, van zowel platte daken, pannen daken als schoorstenen.

Zit u met uw handen in uw haar, vanwege een (spontane) lekkage of lekkage die maar niet opgelost kan worden? Wij helpen u hierbij. Wij lossen alle voorkomende dakreparaties- en lekkages snel op. Door onze landelijke spreiding kunnen we binnen 24 uur ter plaatse zijn. 

KIES VOOR DAKSERVICE KOLEN

  • Hoog aangeschreven in heel Nederland.
  • Staan bekend als vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar.
  • Werken alleen maar met hoogwaardig materiaal en gereedschap.
  • Geniet jarenlang van de goede kwaliteit en afwerking van de dakreparatie.

We luisteren naar onze klanten en komen onze afspraken na. Ook hebben we een landelijke dekking, wat ervoor zorgt dat we een snelle reactietijd kunnen verlenen als het gaat om daklekkages of een opdracht met een bepaalde spoed. We zijn een bekende binnen ons vakgebied en staan goed aangeschreven op bijvoorbeeld Casius.

Alle dakreparaties en lekkages lossen we op met hoogwaardig materiaal. Onze vakmannen lossen elk dakprobleem professioneel op. Daardoor geven we afhankelijk van de klus 10-15 jaar garantie op alle werkzaamheden. Na de klus worden alle materialen netjes afgevoerd en wordt alles schoongemaakt. U blijft niet met rotzooi zitten en kunt weer jaren vooruit!

PROBLEMEN DIE WIJ OPLOSSEN VOOR KLANTEN

Wij houden ons bezig met (bijna) alles dat met uw dak te maken heeft. Van zowel isolatie tot onderhoud, reparatie en renovatie.

MAAK KENNIS MET ONZE DIENSTEN

Wij nemen de tijd voor elke klant. Onze vakmannen staan voor u klaar. Wij garanderen u de service, aandacht en kwaliteit die u verdient. Vraag een gratis dakinspectie aan en weet direct de huidige status van uw dak.

Wij verzorgen het totaalplaatje op het gebied van daklekkages, reparaties, renovaties of het opnieuw aanleggen van een plat dak of pannen dak. Bij spoedlekkages staan we direct voor u klaar. Ook voor het opmaken van een offerte voor bijvoorbeeld nieuwe platte daken of nieuwe pannen daken.

We verlenen snelle service en denken gedurende het gehele traject met u mee. Altijd vriendelijk en een nette afhandeling, dat vinden we ook heel belangrijk. We bieden eerlijke prijzen voor een hoge kwaliteit en lange garanties. Maak kennis met onze diensten.

Flexibel Rookkanaal

Oude stenen schoorstenen hebben vaak voegen die aan het verzanden zijn hetgeen lekkage tot gevolg kan hebben. Flexibele rookkanalen zijn de oplossing hiervoor.

Lees verder

Platte daken

Een veel voorkomende soort dakbedekking is bitumen dakbedekking. De meeste platte daken in Nederland worden voorzien met deze bedekking.

Lees verder

Schoorsteen werkzaamheden

Wanneer uw oude schoorsteen wel een opknapbeurt kan gebruiken bent u bij de specialisten van Dakservice Kolen aan het juiste adres.

Lees verder

Dakinspectie

Wij komen graag vrijblijvend en gratis een dakinspectie doen en weten exact waar we naar moeten kijken.

Lees verder

Nood reparaties

Bij noodsituaties en noodreparaties kunnen wij altijd binnen 24 uur door heel Nederland op locatie zijn.

Lees verder

Daklekkages oplossen

Door de jarenlange ervaring van Dakservice Kolen kunnen wij zeer snel en deskundig daklekkages opsporen, repareren en bij een gratis dakinspectie vaak voorkomen.

Lees verder

Dakwerk renovaties

Door kleine beschadigingen aan het dak direct te constateren en te repareren, worden lekkages, complete dak renovaties of andere vormen van schade voorkomen.

Lees verder

Herstelwerken

We voorkomen liever herstelwerkzaamheden maar voeren deze natuurlijk graag voor u uit.

Lees verder

Pannen daken

Of het nou om een complete renovatie van een pannen dak gaat of herstelwerkzaamheden, Dakservice Kolen helpt u verder.

Lees verder