Een daklekkage kan heel vervelend zijn en grote schade aanrichten. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van daklekkages. Neem contact op met onze vakmannen en laat ons uw daklekkage oplossen.

Laat uw daklekkage direct oplossen

Bij een daklekkage bekijken we eerst van binnen uit waar de lekkage zich bevindt. Complexe lekkages sporen we van buiten af op. Doordat we speciale technieken rondom lekdetectie gebruiken is hak- en breekwerk niet nodig. Dat scheelt in zowel de kosten als rotzooi en risico’s. Een win-win situatie.

Onze vakmannen brengen indien nodig een tijdelijke spoedoplossing aan. Zodat er niet nog meer schade wordt aangericht. Een periodieke gratis dakinspectie voorkomt lekkages en grote kosten.

Wat zijn de kosten uw om dak lekkage te herstellen?

De kosten voor het verhelpen van een daklekkage verschillen per soort en grootte van uw dak. Daarom kunt u geheel vrijblijvend een kosteloze dakinspectie aanvragen. Wij bekijken waar de problemen zich bevinden.

  • U ontvangt een uitgebreid inspectierapport met foto’s.
  • Een vrijblijvende offerte met alles uitegbreid beschreven.
  • Geen verplichtingen, wel inzicht in de status van uw dak.

We rekenen geen voorrijkosten. De inspectie en de offerte kosten u dus niets. We streven ernaar uw daklekkage binnen 24 uur op te lossen. Met 12 verschillende locaties door Nederland kunnen we snel ter plaatse zijn.

Dit kunt u doen bij een lekkage aan uw dak

  • Bel één van onze vakprofessionals in uw regio.
  • Laat een tijdelijke noodoplossing plaatsen.
  • Bij een vermoeden van een daklekkage: neem direct contact op!

Een vlotte afhandeling en eerlijke prijzen. Daar staan we voor. We helpen u graag met het oplossen van uw daklekkage, zodat u weer volop kunt genieten van uw woning. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.