Zoekt u een professionele dakdekker in regio Uden? Wij staan voor u klaar. We begrijpen dat het lastig kan zijn om een goede dakdekker voor uw daklekkage, renovatie of reparatie te vinden. Dakservice Kolen heeft dakdekkers verspreid door het hele land. Dat heeft als grote voordeel dat we altijd snel ter plaatse zijn bij problemen aan uw dak! En met meer dan 30 jaar ervaring kunt u vertrouwen op onze dienstverlening.

Wij zijn gespecialiseerd in platte daken en pannen daken en kunnen alle voorkomende dakwerkzaamheden uitvoeren. Voordat we starten voeren we altijd eerst een gratis dakinspectie uit. Tijdens dit proces maken we ook foto’s van uw dak en eventuele zichtbare gebreken, zodat u weet wat er scheelt. Dat vinden we namelijk belangrijk.

Uw dak laten inspecteren, repareren of renoveren?

Neem contact op met Dakservice Kolen. Tegen eerlijke kosten en een transparante werkwijze voeren wij veelvoorkomende dakwerkzaamheden voor u uit. Niet tevreden? Dan zoeken we samen met u naar een oplossing.

Bekijk onze projecten in regio Uden

Door heel Nederland voeren wij dakwerkzaamheden uit. Onze hoofdlocatie is vlakbij Uden gevestigd. Bent u benieuwd naar resultaten en ervaringen van eerdere klanten? Bekijk dan onze projecten en reviews.