U zoekt een dakdekker in Schijndel? Dan bent u bij Dakservice Kolen aan het juiste adres. Met onze hoofdvestiging in Schijndel kunnen we snel en praktisch uw dak lekkage oplossen of bijvoorbeeld schoorsteen renovatie realiseren. Dakservice Kolen is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf met dakdekkers door heel Nederland. Met 12 locaties door het hele land is er altijd een dakdekker bij u in de buurt. Dakservice Kolen verricht alle voorkomende dakwerkzaamheden aan platte daken en pannen daken. Ook voor dakrenovaties, herstelwerken of daklekkages kunt u op de dakdekkers van Dakservice Kolen rekenen.

Wij vinden transparantie en professionaliteit erg belangrijk. Daarom bieden we gewenst ook een gratis dakinspectie aan, zodat u weet wat de huidige status van uw dak is. Daarnaast verrichten wij in Schijndel en omgeving verschillende werkzaamheden bij bijvoorbeeld een lekkage aan uw dak, of schoorsteen renovatie. Bekijk onze verschillende diensten.

DE REDENEN OM TE KIEZEN VOOR DAKSERVICE KOLEN

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact op met onze dakspecialisten, we helpen u graag!

  • Daklekkages oplossen.
  • Dakinspecties met fotorapport.
  • Aanleggen, repareren of renoveren van rookkanalen.
  • Dakreparatie of dakrenovatie van pannen daken als ook bitumen dakbedekking.

DAKDEKKER SCHIJNDEL: VOOR DAKINSPECTIES, DAK LEKKAGES EN DAKRENOVATIES

Dakservice Kolen lost de meest voorkomende dakwerkzaamheden adequaat en snel op. Met vestigingen door heel Nederland, zijn we binnen 24 uur beschikbaar in Schijndel. Als dakdekker weten we alles af van een schuin dak, plat dak, dakisolatie en dakpannen. Geen klus is te gek voor ons gespecialiseerde team. Direct een afspraak maken of meer weten? Bel met ons via: 073-2032577.

|

CONTACT OPNEMEN

Neem gemakkelijk en snel contact op met de dakdekkers van Dakservice Kolen uit Schijndel. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel direct.

Bel direct 073-2032577

DIRECT CONTACT OPNEMEN