Dakservice Kolen is een gespecialiseerde dakdekker uit Haarlem. Wij lossen een lekkage aan uw dak, renovatie of noodreparaties direct op. Neem contact op met onze vakmannen via: 023-2052379.

Gegarandeerd de scherpste prijs voor dakwerkzaamheden in Haarlem

Dakservice Kolen is een erkende dakdekker met meer dan 30 jaar ervaring. Een professioneel dakdekkersbedrijf met meer dan 12 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een dakdekker bij u in de buurt. Informeer naar de mogelijkheden en onze diensten. Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van de voordelen!

Daklekkage oplossen

Een lekkage aan het dak van uw woning of bedrijfspand in Haarlem? De dakdekkers van Dakservice Kolen lossen dit snel en tegen een scherp tarief voor u op. Binnen 24 uur is er een vakman ter plaatse. Wilt u eerst de status van uw huidige dak weten? Ook dat kan. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een dakinspectie aan. De dakdekkers van Dakservice Kolen zullen uw woning of pand komen inspecteren en toetsen op een aantal onderdelen. U krijgt na de inspectie een fotorapportage en offerte toegestuurd.

  • Altijd lokaal, dus snel ter plaatse bij lekkages of andere dakwerkzaamheden.
  • 24-uurs service: lekkages aan uw dak snel opgelost.
  • Scherpe prijzen voor o.a. dakbedekking.
  • Gratis dakinspectie.
  • Ook voor groot onderhoud of volledige renovaties kunt u bij ons terecht.

Nieuwe dakbedekking voor plat dak

Is uw dak toe aan renovatie of moet een gedeelte vervangen worden? Dakservice Kolen heeft de beschikking over diverse en kwalitatieve soorten dakbedekking voor platte daken. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Bij het bedekken van platte daken werkt Dakservice Kolen altijd met kwalitatieve merken zoals IKO Bitumen. Laat u informeren. We hopen u snel te mogen ontmoeten.

|

CONTACT OPNEMEN

Neem gemakkelijk en snel contact op met de dakdekkers van Dakservice Kolen uit Haarlem. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel direct.

Bel direct 023-2052379

DIRECT CONTACT OPNEMEN