Maak vandaag nog een afspraak met dé dakdekker van Dordrecht. Dakservice Kolen is gespecialiseerd in diverse soorten dakwerkzaamheden. Het team van Dakservice Kolen bestaat uit verschillende dakdekkers met jaren ervaring.

Wij hebben alleen vakmensen binnen ons team. Met meer dan 30 jaar ervaring kan Dakservice Kolen zich een echte specialist noemen. Wij zorgen voor de juiste dakbedekking op platte daken en hebben ook de juiste oplossingen voor het repareren van platte daken of pannen daken.

Daklekkage opgelost door Dakservice Kolen: de dakdekker van Dordrecht

Na een daklekkage komt het voor dat dakbedekking van uw dak (deels) vervangen moet worden. Wij verzorgen de juiste aanpak, passend bij de grootte en omvang van de daklekkage.

U bent verzekerd van de beste prijs voor dakbedekking en uitmuntende kwaliteit. Dakservice Kolen werkt uitsluitend met kwalitatieve merken zoals IKO Bitumen. Vertrouw op onze jarenlange ervaring.

Bent u benieuwd naar de huidige status van uw dak? Vraag dan een gratis dakinspectie aan voor uw woning of bedrijfspand in Dordrecht. De vakmannen van Dakservice Kolen zijn u graag van dienst.

Nokvorsten: laat uw dak op tijd renoveren

Nokvorsten zijn een speciaal soort dakpannen die zich helemaal in de nok van uw dak bevinden. U heeft bij Dakservice Kolen de keuze uit verschillende soorten nokrenovatie. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van een nokrenovatie. Onze dakdekkers uit Dordrecht informeren u graag vrijblijvend.

Lees meer

CONTACT OPNEMEN

Neem gemakkelijk en snel contact op met de dakdekkers van Dakservice Kolen uit Dordrecht. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel direct.

Bel direct 078-2049176

DIRECT CONTACT OPNEMEN