Dakservice Kolen is een regionaal bedrijf met gespecialiseerde dakdekker Alphen aan den Rijn. Bent u op zoek naar een professionele en eerlijke dakdekker die daklekkages en dakreparaties snel weet op te lossen? Neem dan contact met ons op.

Laat Dakservice Kolen uit Alphen aan den Rijn uw daklekkage oplossen

Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we bij Dakservice Kolen verschillende daklekkages gezien. Groot en klein. Belangrijk is dat we er zo vroeg mogelijk bij zijn om uw daklekkage op te lossen.

De vakmannen van Dakservice Kolen zijn gespecialiseerde dakdekkers uit Alphen aan den Rijn. Wij kunnen snel en zorgvuldig uw daklekkage of dakreparatie oplossen. Vraag direct een offerte aan, of vraag onze gratis dakinspectie aan als uw benieuwd bent naar de huidige status van uw dak.

Zorgvuldig een dakreparatie laten uitvoeren door onze dakdekkers

Een dakreparatie moet zorgvuldig en met precisie gebeuren. Onze vakmannen weten als geen ander hoe ze elk type dak moeten behandelen en welke materialen ze nodig hebben. U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze dakdekkers uit Alphen aan den Rijn. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Lees minder

CONTACT OPNEMEN

Neem gemakkelijk en snel contact op met de dakdekkers van Dakservice Kolen uit Alphen aan den Rijn. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier in of bel direct.

Bel direct 0172-263037

DIRECT CONTACT OPNEMEN